Κυριακουλάκος I. Κωνσταντίνος

Ψυκτικές Εργασίες - Κλιματισμός

PDF Εκτύπωση E-mail

4Το Προφίλ της Εταιρείας μας

Η εταιρία μας Κυριακουλάκος I. Κωνσταντίνος δραστηριοποιείται στο χώρο των κλιματιστικών εφαρμογών από το 2000. Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας έχοντας αποκτήσει πείρα 20 ετων, μέσα από συνεργασίες  με τις κορυφαίες  εταιρίες του χώρου, μαζί με το καταρτισμένο προσωπικό του είναι σε θέση να παρέχει υποστήριξη σε εφαρμογές ψύξης, κλιματισμού και αερισμού για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Εγκαταστάσεις

Από το νέο έτος  η επιχείρηση μας, υλοποιώντας ένα μεγάλο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού της δημιούργησε παράλληλα  τμήμα πωλήσεων με ανεξάρτητο εκθεσιακό χώρο διπλά από το τμήμα τεχνικής υποστήριξης.

Αντικείμενο εργασίας

Η συνεργασία μας με μεγάλο νοσοκομείο καθώς και με ανώτατο εκπαιδευτικό  ίδρυμα , χώρους με υψηλές απαιτήσεις στο τομέα υγιεινής των εγκαταστάσεων  τους μας οδήγησε στην ανάγκη να εφαρμόσουμε πρωτοποριακό οικολογικό τρόπο συντήρησης των κλιματιστικών μονάδων χωρίς την χρήση χημικών.

Με τη χρήση ειδικού μηχανήματος παραγωγής ατμού θερμοκρασίας 165 ° C  κάνουμε βιολογικό καθαρισμό των μονάδων.  Έτσι ταυτόχρονα με τον καθαρισμό η κλιματιστική μονάδα αποστειρώνεται όπως αποδεικνύεται από  πολλές εργαστηριακές μελέτες που έχουν αποδείξει ότι τα βακτήρια που υπάρχουν στα κλιματιστικά  δρουν σε θερμοκρασίες έως  110 ° C. Παράλληλα με αυτή τη μέθοδο δε μένουν κατάλοιπα χημικών ουσιών από τα κοινά καθαριστικά.